Tapeter & Färg

Hela fasaden på huset kommer att målas vitt. Vi har inte riktigt valt nyans än, det vi vet är att vi inte vill ha det kritvitt eller för blankt. Vi har tänkt börja måla fasaden efter midsommar, då vi har en vecka ledigt från jobbet. Som jag nämnt tidigare, så kommer även det mesta i huset målas vitt förutom vår Walk-In-closet och fondtapeter i gästrummet och kontoret.

 
Martin har hjälpt mig med en planlösning där ni kan se hur vi har tänkt :)
 
Tapeten vi valt till gästrummet är från Boråstapeters kollektion Silent Nature 9068 och vi har tänkt ha den på samma vägg som fönstret där även en säng ska stå. Tapeten kommer att hamna bakom sängen.
 
Den här tapeten, Silent Nature 9066 ska vi ha i kontoret på samma vägg som i gästrummet. Tapeten är likadan som föregående förutom att det skimriga är på mönstret istället för bakgrunden.
 
Till vår Walk-In-Closed har vi valt den här fina tapeten, hela rummet ska bli tapetserad. Även den här tapeten är från Boråstapeter och heter Borosan 9136. Jag vill att rummet ska kännas mer som ett dressingroom med en snygg ljuskrona och en stor fin vit spegel. Hela rummet ska vara lite lyxigare.
Alla tapeter vi valt är väldigt ljusa och diskreta. Kanske lite tråkiga enligt vissa men vi älskar vitt och vill inte ha något annat. Självklart hade det kunnat bli fint med mer djärva färger och mönster men jag hade tröttnat väldigt fort.

Kommentarer
Postat av: malincatrin

En ljus medaljongtapet i klädkammaren lät riktigt nice. En ljuskrona på det och rummet kommer kännas riktigt lyxigt. Stor klädkammare har ni också. Kommer ni köra på garderober i trä/platsbyggt?

Svar: Tack! Ja, precis. Jag måste bara börja skissa lite :)
/vagentilllyckan.blogg.se

2014-06-04 @ 08:02:29
URL: http://villaaroma.se
Postat av: Cerese

Ska bli spännande att se när det blir färdigt! :)
Lyxigt med walk-in-closet, bra idé att använda rummet till det.
Vi har tankar på att bygga nytt men då karln har tonårsbarn finns även tanke om att vänta tills dom har flyttat för mer frihet i hur man kan bygga.. mycket tankar som snurrar :)

Svar: Tack!
Om ni bygger efter tonåringarna flyttat ut så kan ni vara egoistiska och bygga precis som ni vill det :)
/vagentilllyckan.blogg.se

2014-06-04 @ 13:23:39
Postat av: Anna

Hej!

Vi vill tipsa om att du nu kan nominera din härliga blogg till Årets Byggblogg 2014! Det är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad arrangerar tävlingen, där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Nominera din blogg, läs mer om tävlingen och inspireras av andra byggbloggar här: www.bauhaus.se/byggblogg.
Anna
Priest PR

2014-06-11 @ 10:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0