Dyrt!

Fakturan från elektrikern med alla våra tillval blev dyrt! Jag visste att det skulle kosta en del men hade hoppats på en mindre summa.. Vi valde LED spotlights i båda badrummen, hallen, köket och vardagsrummet och priset per spot är 1300kr/st. Vi valde även bl.a. infällda spotlights i fönstret, extra dimmers för 500kr/st, extra datauttag, vägguttag, tv-uttag och utebelysning: 7st spotlights och 5st fasadlampor. Minns tyvärr inte priset på allt. Vi uppgraderade även alla uttag för 156kr/st. Vi är glada för alla tillval vi gjort och det blev precis som vi vill ha det, även om det kostar en del. Längtar såååå tills huset är klart och att vi äntligen kan flytta in!
 
Här kommer lite bilder på huset, fick inte till några bra bilder inomhus tyvärr.
Vi kommer att ha 2st Canto lampor på varsin sida om "vinkeln", ett vägguttag och en spotlight på vänster sida om huset och 2st spotlights och ett vägguttag på höger sida.
 
 
 
 
 
 
På varsin sida av köksfönstret kommer vi att ha 2st Canto lampor och 2st spotlights på varje sida om huset. Tanken är att det ska se likadant ut på framsidan och baksidan av huset förutom att vi har en extra spot över ytterdörren. Takfönster ovanför köket har inte satts in än och hela huset, även runt fönsrerna kommer att målas vitt förutom liggande panelen vid köksfönsret som ska målas ljusgrå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0